fbpx
LOADING...

Умен офис – проектиране и изграждане на системи за умни офиси

Умен офис – проектиране и изграждане на системи за умни офиси

Предлагаме Ви да проектираме, доставим, програмираме и поддържаме цялостно решение за умен офис базирано на водещият KNX стандарт за за умен дом и автоматизация на сгради и BMS (система за сградна автоматизация) ComfortClick. Предлагаме модули и сензори за KNX системи на един от водещите производители за KNX компоненти – Interra.

Осветление

Подходящото осветление е изключително важно за всяко работно място. bOS управлява осветителните тела на база данните получени от външни и вътрешни сензори за осветеност. В комбинация с димируемо осветление, тази възможност позволява постоянно ниво на осветеност във Вашият умен офис без значение времето навън или през коя част на денонощието.

Конферентна зала

Възможност за задаване постоянна температура и осветеност в конферентна зала. Когато някой служител използва залата може да зададе желани стойности които да важат за определено време, след което залата се връща автоматично в желания постоянен режим.

Можете да впечатлите Вашите бизнес партньори като с натискането на един бутон или гласова команда да активирате сценарий при който да промените осветеността, да вдигнете или свалите щорите, да включите мултимедийния проектор или телевизор и да им представите презентацията Ви.

Сигурност

bOS може да активира Вашата алармена система спрямо зададен график за да не остане офисът Ви без охрана дори ако някой забрави да я активира. Освен това, bOS ще изгаси цялото осветление освен дежурното, ще намали или изключи отоплителните / охладителните системи. Ефективната употреба климатичните системи ще Ви помогне да оптимизирате Вашите разходи.

Оторизираните потребители ще могат да проверяват какво се случва в офиса по всяко като ще могат да преглеждат видеокамерите в офиса чрез приложението за умен дом на ComforClick.

Отопление и охлаждане

bOS автоматично ще регулира температурата в помещенията Ви спрямо актуални данни за външната и вътрешната температура. Регулирането на температурата в офиса може да се състои в автоматично задаване на желана температура на климатични системи, термопомпи, подово отопление, вдигане или сваляне на външни щори според необходимостта и т.н.

През нощта и почивните дни bOS автоматично ще зададе икономичен режим на Вашите охладителни или отоплителни системи.